Jde udělat krém na dort ze zakysané smetany, třeba téhle: http://www.okobchudek.cz/product/zakysana-smetana-15-yoplait-190-g-25040/?, která bude dostatečně tuhá a půjde dát pod marcipánovou potahovou hmotu? Znáte nějaky ověřený recept?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, hanny 2 před 5051 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Našlehat šlehačku se ztužovačem,zamíchat do ní zlehka zakysanou smetanu.Ale pod marcipánovou hmotu jsem to nikdy nedělala,myslím si,že je na to dost těžká.Cukr bych nepřidávala,marcipán je sladký dost.Nebo mascarpone+zakys.smetana,jemný tvaroh+zakys.smetana,pomazánkové máslo+zakys.sm.,atd.Hlavně nechat pořádně ztuhnout a pak na to dát ten marcipán.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |