Bez ohledu na různé recepty,pod pojmem marcipán si já představuji spařené oloupané mandle,najemno namleté(Sandtnerová doporučuje válet na mramorové desce !) s moučkovým cukrem.Pokud na vánoce vyrábím hříbečky,přidávám do části hmoty kvalitní kakao a slepuji části bílkem.Správné poměry jsou ve správné kuchařce…:D
0 Nominace Nahlásit |
Např. tady – http://www.odpovedi.cz/search?q=recept%20na%20marcip%C3%A1n
0 Nominace Nahlásit |
Surviny: moučkový cukr, oloupané mandle
Množství: kolik cukru tolik mandlí, čili 1:1
Postup: semlet na mlýnku na mák (mlýnek musí být mákuprostý a je
to dřina)
0
před 4639 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |