Avatar uživatele
Lucieeee

Dává se do svíčkové smetana na vaření nebo smetana ke šlehání? Díky :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4461 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Chutnější je omáčka se šlehačkou, jenže je tučnější. Samozřejmě, že se dá použít i smetana na vaření.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

U nás se vždy dává šlehačka a nejen do svíčkové.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Dávám 31% nebo dokonce 40%. Omáčka je krásně krémová, dokonale jemná. Když už ji dělám tak jednou do roka, ať si pochutnáme! Od té doby, co jsem začala používat tučnější šlehačku, tu „řídkou“ – na vaření, moc nepoužívám. No to je přece klasika – jak si zvykneš na šáňo, voda se štávou už ti nejede…:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Já osobně preferuji zakysanou smetanu s trochou mléka a zašlehanou hladkou moukou. To proto aby se smetana v omáčce nezdrcla. Jinak je ale pravda, že se dají použít smetany obě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ahold

Já jsem jednou zkusila zahustit řeckým bílým jogurtem a od té doby nepoužívám smetanu ani šlehačku.
NEMÁ CHYBU!!!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek