annas
Chutnější je omáčka se šlehačkou, jenže je tučnější.
Samozřejmě, že se dá použít i smetana na vaření.
11Kdo udělil odpovědi palec? vagra, anonym, aramah, rynek878, Andělé, johana 56, Drap, baghira, fcoop, Damiana, anonym
před 4491 dny
|
0 Nominace
Nahlásit
|
anonym
U nás se vždy dává šlehačka a nejen do svíčkové.
Damiana
Dávám 31% nebo dokonce 40%. Omáčka je krásně krémová, dokonale
jemná. Když už ji dělám tak jednou do roka, ať si pochutnáme! Od té
doby, co jsem začala používat tučnější šlehačku, tu „řídkou“ –
na vaření, moc nepoužívám. No to je přece klasika – jak si zvykneš na
šáňo, voda se štávou už ti nejede…:-)
tatanka
Já osobně preferuji zakysanou smetanu s trochou mléka a zašlehanou
hladkou moukou. To proto aby se smetana v omáčce nezdrcla. Jinak je ale
pravda, že se dají použít smetany obě.
ahold
Já jsem jednou zkusila zahustit řeckým bílým jogurtem a od té doby
nepoužívám smetanu ani šlehačku.
NEMÁ CHYBU!!!