Dobrý večer, dělaal jsem buchtu a jako krém byla uvedena smetana ke šlehání a ztužovač šlehačky. Smetana se měla vyšlehat do polotuhého tvaru.Poté se měl přidat ztužovač,cukr a nastrouhaná čokoláda a došlehat.Bohužel se mi to nepodařilo smetana se jakoby zdrcla a nejde to vyšlehat do pevné podoby. Dá se to nějak ještě zachránit? Prosím je to moc důležité .
Zajímavá 0 před 3570 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem ztužovač vždycky nechávala ve šlehačce rozpustit
před začátkem šlehání. Ztužovač je sladký, takže jsem už
nic dalšího nepřidávala.
„Pařížskou šlehačku“ jsem dělala s instantním (pozor, ne Grankem)
kakaem,
opět nechat napřed rozpustit (opatrně rozmíchat), nechat přes noc hodně
vychladit a druhý den ušlehat (bez přidaného cukru a ztužovače).
Nemohl by být problém v pozdějším přidání a více ingrediencích?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |