Dá se to i potravinářským škrobem typu Amylon. Nebo orestovat hodně cibule a v omáčce provařit, což chuti jen prospěje.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Bobek 2
před 1736 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nemáš žádnou vlastní mouku na zahuštění, zkus zahustitt moukou od souseda/ky. ;) :D Jinak jak píše Kepler, jiný název pro škrob je kupříkladu Solamyl. :)
0 Nominace Nahlásit |
Do POLE PRO OTÁZKU (výstižněji se to pole snad už ani jmenovat nemůže) se PÍŠE – překvapivě – OTÁZKA.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |