Avatar uživatele
Anielle1

Čím prosím zahustit játrovou omáčku, když nemám žádnou mouku?

:(

Zajímavá 0 před 1784 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Dá se to i potravinářským škrobem typu Amylon. Nebo orestovat hodně cibule a v omáčce provařit, což chuti jen prospěje.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Pokud nemáš žádnou vlastní mouku na zahuštění, zkus zahustitt moukou od souseda/ky. ;) :D Jinak jak píše Kepler, jiný název pro škrob je kupříkladu Solamyl. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
quentos

Do POLE PRO OTÁZKU (výstižněji se to pole snad už ani jmenovat nemůže) se PÍŠE – překvapivě – OTÁZKA.

před 1784 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek