Avatar uživatele
Pan Tau

Jak a čím mám zahustit omáčku? Díky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? irij, anonym, panenka, tom004 před 5004 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Záleží na tom,jakou,buď moukou rozkverdlanou v troše vody,guláš vám zahustí i chleba,troška máčeného solamylu,tady bacha,ať nemáte z toho kejdu,smetanové omáčky smetanou s rochou mouky,někdy i jíška.S tou se nedělejte,je k dostání hotová.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
irij

Např. mouka, soj omáčka,… Jaká je to omáčka?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Chlebem (střídou),mou­kou,jíškou (dělanou nebo granulovanou),víc mne momentálně nenapadá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
stana73

Smetanou,podle omáčky kysanou,nebo sladkou a může se v ní rozkvedlat mouka.Nejzdravější je asi rozmixovanou zeleninou-podle chuti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Jakou?
Nejčastěji používám granulovanou jíšku. Světlou nebo tmavou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pukula

možná smetana

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Málče

Řídkou omáčku zahušťuji solamylem. Ale s tím opatrně. Na 2 litry omáčky stačí asi 1 zarovnaná lžička solamylu, rozmíchaným v trošce mléka nebo vody. Necháme přejít varem a vypneme.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek