Avatar uživatele
Wnaty

Jak zahustit krém ze smetany a tvarohu?

Potřebuji poradit, jak zahustit moc řídký krém. Dělám ho z 33% tučné smetany na šlehání a dvou vaniček tučného tvarohu. Smetanu jsem ušlehala, ale nevyšlehala se do tuha, řekla jsem si, že tvaroh to zahustí. Nepodařilo se. Co teď?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3703 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
eva123

Ahoj,
já bych ho zahustila plátkovou želatinou a pak dala ztuhnout do ledničky. ;)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Plátkovou nebo práškovou želatinu,použij podle návodu.
Příště nepoužívej vaničkový tvaroh,ale jen kostku tvarohu z pozlátka,va­ničkový tvaroh je příliš řídký.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Pudinkem bez vaření nebo želatinou, lepší je kysaná smetana.
http://dorty.ar­tmama.cz/pros­ba-9

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek