Obvykle se dělá z hrubé, ale v podstatě je to jedno, vezměte tu, kterou máte doma.
0 Nominace Nahlásit |
Je to opravdu úplně jedno. Drobenku už jsem slyšela v tolika variantách, že to snad ani není možné… já osobně používám hrubou mouku, třtinový cukr a pravé máslo.
Ale dle receptů na netu i všech možných kamarádek jsou možné různé kombinace. Např:
atd atd… nejlíp asi vyzkoušet a pak dělat dle toho co vám bude nejvíce vyhovovat 😉
0
před 5577 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje maminka i babicka vzdy pouzivaly maslo, hladkou mouku a praskovy cukr
0
před 5563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |