Avatar uživatele
anonym

Vaří se naložené maso před uzením?

Uzeni masa

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Kuře, Pájo před 4738 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

proto se nakládá ,aby se nemuselo vařit ..

pěkně ho omyjte a dejte do udírny a pěkně pomalu ho vyudíte …a uvidíte tu dobrůtku

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Člověče nešťastná, to ani náhodou. Postupujte tak, jak píše kolegyně hanulka11, příp. kukněte na tyto stránky:

http://ekuchar­ka.net/naloze­ni-a-uzeni-veproveho-masa
Je ovšem pravda, že existují i recepty na zpracování, kdy se maso nejprve ovaří – např. anglická slanina ap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Pobízím z venkova a ještě jsem to neslyšel 😁! Vždy se „jen“ posolilo, přidal česnek, naložilo, několikrát překládalo a dlouho udilo.
Připouštím ale, že dnes, bůhví podle čeho, to tak někdo může vařením zmršit ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Maso se před uzením nakládá a máčí to teplé vody.
Vařit se nemusí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

Já si myslím, že ano.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek