Avatar uživatele
hanjimka

Těstoviny se zelím

Někde jsem někdy viděla nebo snad četla recept na těstoviny smíchané se slaninou a nějak upraveným hlávkovým zelím.To nebylo kysané,ale čerstvé.Máte někdo recept jak by se dalo uvařit?Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, johana 56, hanulka11, dědapetr před 5027 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Těstoviny se zelím a anglickou slaninou

Zdroj: http://www.go­ogle.cz/search?sou­rce=ig&hl=cs&rlz=1G1GGLQ­_CSCZ291&q=t%C4%9Bsto­viny+se+zel%C3­%ADm&aq=6&aqi=g10&aq­l=&oq=t%C4%9Bsto­viny+se

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jey

Opravdu pochoutka :
Flicky uvarit, zcedit
Hlavkove zeli cerstve (lepsi nez se sklenice pokud straaasne nespechas :) povarit s trochou soli, kminu, cukr/med , citron/applecider ocet; poprasit moukou.

Zamichat s flicky – opravdu dobre a hlavne velice zdrave a dietni . Jey

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Co

Já nevím kdo vám nakukal nějak upravené hlávkové zelí. Že by dovozci? Zvolil bych kysané a pokud je ve sklenici, je vidět barva zelí. Když je tmavší – nesvítí tolik zeleně, je měkčí a nemusí se vařit. Nebo jen chvilku. Navíc kysané zelí už obsahuje kmín. Když přidat celý kmín, tak pořádně povařit. Když drcený, tak ho dát na pánev se slaninou. A když už jsou talíře připraveny, doporučuji k porci jídla velkou lžíci tvarohu.

Zdroj: http://www.all-creatures.org/re­cipes/images/i-sauerkraut.jpg

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
johana 56

Flíčky,nebo širší nudle uvařím běžným způsobem,steně tak i hlávkové zelí(tady kromě soli přidám trochu mletého pepře.Po scezení smíchám dohromady a přidám na kostičky nakrájenou opraženou slaninu(nejlepší je obyčejná).Přeji dobrou chuť.

před 4802 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek