Někde jsem někdy viděla nebo snad četla recept na těstoviny smíchané se slaninou a nějak upraveným hlávkovým zelím.To nebylo kysané,ale čerstvé.Máte někdo recept jak by se dalo uvařit?Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, johana 56, hanulka11, dědapetr před 5027 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Opravdu pochoutka :
Flicky uvarit, zcedit
Hlavkove zeli cerstve (lepsi nez se sklenice pokud straaasne nespechas :)
povarit s trochou soli, kminu, cukr/med , citron/applecider ocet; poprasit
moukou.
Zamichat s flicky – opravdu dobre a hlavne velice zdrave a dietni . Jey
0 Nominace Nahlásit |
Já nevím kdo vám nakukal nějak upravené hlávkové zelí. Že by dovozci? Zvolil bych kysané a pokud je ve sklenici, je vidět barva zelí. Když je tmavší – nesvítí tolik zeleně, je měkčí a nemusí se vařit. Nebo jen chvilku. Navíc kysané zelí už obsahuje kmín. Když přidat celý kmín, tak pořádně povařit. Když drcený, tak ho dát na pánev se slaninou. A když už jsou talíře připraveny, doporučuji k porci jídla velkou lžíci tvarohu.
Zdroj: http://www.all-creatures.org/recipes/images/i-sauerkraut.jpg
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Flíčky,nebo širší nudle uvařím běžným způsobem,steně tak i hlávkové zelí(tady kromě soli přidám trochu mletého pepře.Po scezení smíchám dohromady a přidám na kostičky nakrájenou opraženou slaninu(nejlepší je obyčejná).Přeji dobrou chuť.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |