Hromada těch receptů je na hovězí nudličky na houbách a na smetaně
místo nudliček ochucených hořčicí, rajským protlakem, smetanou a koprem.
Kde se to vzalo?
Doplňuji:
IceT: Ne, opravdu to považuji za zcela jiný recept. Trochu jiné ingredience
by mohlo být, že někdo dá cibuli a někdo ne, ale vynechat to, co dělá
Stroganoff Stroganoffem a přidat něco úplně jiného, to by z bramboračky
taky byla brzy kulajda :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4515 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Díky za připomenutí-už jsem tenhle recept dlouho nevyužila.Předpis na svíčkovou Stroganoff používám ze staré stoleté kuchařky Sandtnerové a předpokládám,že tehdy byly suroviny kvalitní a ne žádné náhrážkovité Babicoviny.Základ je hovězí nebo zvěřinová svíčková na nudle krájená,rajský protlak,máslo,kys.smetana,event.trochu worčestru a musí to být raz-dva…:D
0 Nominace Nahlásit |
Asi jsi chtěla napsat…obsahuje jiné ingredience…
To proto,že v každém městě a kraji a i v každé rodině se recepty
dědí akaždá do nich dával to,co měl zrovna doma.
Třeba bramboračka-jeden dává mrkev,jiný kroupy,další přidá
i houby,jeden zasmaží jíškou,další zavaří jen záklechtkou,a pokaždé
je výsledek jiný.
Bramborové těsto na bramboráky lze připravit asi 4 způsoby-jeden je hodí
do mixéru a má to rychle,ale není to ono.Další tři lidi je nastrouhají na
třech stranách struhadla-na nudličky to jde dobře,ale taky to není ono.Moje
mamka brambory vždy strouhala na těch čtverečkách,brambory pak byly
rozmělněné a bramboráky z nich báječné.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |