co takhle zapojit google…a navíc nevím, jakou chuť si představuješ pod pojmem „příloha k masu“…v odkazech je sladko-kyselá klasika
http://www.receptyonline.cz/recept--mrkev-ve-sladkokyselem-nalevu--6404.html
http://recepty.vareni.cz/zavarovana-mrkev/
http://www.toprecepty.cz/recept/2344-mrkev-ve-sladkokyselem-nalevu/
a mnoho dalších…
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 3773 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Malé mrkvičky jdou sterilizovat ve slaném, nebo sladko kyslém nálevu. Jinak můžeš mrkev a ostatní zeleninu sterilizovat jako základ na polévky nebo omáčky.
0
před 3767 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |