Už rok si chci koupit pomalý hrnec,vím přibližně co to je,ale nemáte
s ním někdo osobní zkušenost?Chci si ušetřit hlavně čas,protože
mívám často noční a dlouho spím, a než se dostanu k vaření,tak je
večer.Tak bych to tam ráno šoupla a v poledne měla jídlo.Ale mám
strach,že se zklamu.
Doplňuji:
Pro Miroslava: Jídlo potřebuji v poledne pro své dva hladové chlapy.Já
bych spala pořád,ani bych vařit nemusela.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, anonym, BEAES, aramah, GM, Elk, iceT před 5050 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám. Jsem spokojená. Je to krásné vařeníčko.
Ráno (nebo odpolko či večer to tam šoupnu) a po cca 8 hodinách je
papu.
Koupila jsem ten větší, má funkci udržování teploty.
Jídlo se nepřipéká, dělá se v keramické vložce. Tu lze vyjmout
a umýt.
0 Nominace Nahlásit |
Já to taky neslyšel.
Ale proč potřebuješ v poledne jídlo, když dlouho spíš a čas máš až
večer?
Tak to hoď v hrnci na radiátor a tam to do večera taky dojde :D
0 Nominace Nahlásit |
Přiznám se bez mučení, že jsem výraz : pomalý hrnec ještě neslyšel, i když občas vařím a rád.
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, Miroslavst, BEAES, iceT
před 5050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nemám, mám rychlý tlakáč, ale našla jsem o něm nějaké čtení, třeba tam něco vyčtete…
Zdroj: http://zdrave-souteze-a-novinky.zdrave.cz/nastroje/poradna/14960/
0 Nominace Nahlásit |
Máme jich doma několik. K některým ale rychle utíkáme, jindy u nic
zas jsme strašně dlouho.
Ale pokud jde o ten hrnec co není napevno přišroubován na podlahu a
k němu zapojeny hadičky a roury, ale co se dává na nějaký stůl či desku
kuchyňské linky, z něj koukající provázek strká do několika direk ve
zdi, tak ten doma máme taky.
Já ho obsluhuji pouze od chvíle kdy je již oficiálně ten provázek ze zdi
vytažen, z toho hrnce mám dovoleno si něco naložit na talíř a potom ale
bez mlaskání sníst. Bez mlaskání je to ale obtížné, protože třeba
hovězí maso je šťavnaté a měkké, že se pomalu rozpadá po vláknech.
I fakt, že se vaří déle, ale za nižší teploty je na kvalitě jídla
znát.
Podle potřeby se vaří víc pomalu (6 hodin) míň pomalu 4 hodiny, vše co
je třeba například na guláš se tam najednou nasype, zavře, nastaví
program, zapne a jde se třeba do baru, na zahrádku, do postele apod.
Jestli máš doma místo v kuchyňské lince, či v jiné skříni, a nerada
skáčeš okolo plotny, tak koupí neprohloupíš. Jen se mne neptej na značku
našeho hrnce – mne zajímá jen obsah. Nicméně zřejmě bude z těch
dražších, odvykli jsme si kupovat levné zboží, protože zas tak moc
bohatí nejsme. Raději se chvíli šetří, aby se mohlo koupit
kvalitnější zboží.
0 Nominace Nahlásit |
Uz jsem o nem psala.NEMA CHYBU,SLOZITY RECEPT NA PLNO MISEK A KASTROLKU SE VEJDE DO JEDNOHO POMALEHO,SETRI CAS I ENERGII-JE TO PRO MNE CISLO 1.Mas-li chut,tak ji neztracej a kup.A na P.C.najdes plno receptu a chvaly na tento hrnec.
0 Nominace Nahlásit |
O pomalém hrnci slyším poprvé, taky by se mi líbilo ráno po noční dát do hrnce suroviny a jít spát. Kde se kupuje, kolik stojí a kolik žere elektriky, je hodně náročný?
http://www.hshop.cz/hrnec-pomaly-bionaire-5-7-l-rival.htm
Tento hrnec je asi nejlepší.Tento typ je i menším provedení.Elektriku žere asi stejně,jako by jste to vařila normálně,ale šetší hlavně Váš čas,můžete odejít pryč,nebo klidně spát.
Mam 6litrovy,kupuje se v obchodech napr;elektra ci ve velkoobchodech.Ja ho koupila za facku v U.K,nevim kolik stoji u nas,spori cas-za 8hodin pomaleho vareni mi veme 800Watu,spori praci od hromady nadobi,vody.Nepripaluje se,nemicha se,je to varene ve vlastnim obsahu potravin-tudiz zdravejsi,vonavejsi,pokrm se moc malo soli,korenit kolik chcete a hlavne dobre spat s pocitem,ze je rano a den jen pro Vas.Je to pro moderni zenu cislo1.Vyhledejte si na netu,chvaly a receptu je tam dost.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |