Jestli je nejzdravější nevím, ale kváskový chleba je chutnější a déle vydrží. Překonává ho jen bramborový chleba, zpravidla z malých regionálních pekáren.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je kvásek žitný, je to fajn. Je tu problém s přešlechtěnou pšenicí a moukou z ní vyrobenou. Žito naštěstí šlechtitelům uniklo, tak i žitný chléb je zdravější než chleba z hi-tech pšenice.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?da ny Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |