Odpoveď byla označena jako užitečná
Záleží co chceš aby bylo výsledkem kvašení. Bez přidaného cukru to bude mošt a to ještě za předpokladu,že černý bez cukr obsahuje (je jedno v jaké formě).
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?JackSG Nahlásit |
Podle mě by stačilo přidat vinné kvasinky.
Doplňuji:
Lze to ponechat bez cukru a bude to kvasit jako mač na pálenku,nebo přidat
kvasnice a bude to kvasit jako víno.Ovoce obsahuje cukry.
Upravil/a: dědapetr
0 Nominace Nahlásit |
Je vidět, že neznáš základní zákony přírodních věd-
c6H12O6 (cukr) = 2CO2 + 2C2H5OH
kvasinky katalyzují tuto reakci.
0
před 3558 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odhaduju, že bez dodání cukru by velmi pravděpodobně by proběhlo nikoli
alkoholové, ale mléčné kvašení (tak kvasí např. zelí) – ale
nezkoušel jsem, nevím…
😉
0
před 3558 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |