Dobrý den,chci dělat bramborák a potřebuji vědět jaké jsou vhodné brambory k jeho přípravě.Salátové nebo přílohové konzumní?Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, annas, elektrikář před 5111 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U bramboráku,bych ani neřešil druh brambor A,B či C,horší by to bylo už u salátu(bramborový-zde A-B)C-ty se rozvaří a jsou moučný!!!!!!!!
link:
Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Brambor%C3%A1k
0 Nominace Nahlásit |
Brambory typu C,vhodne na pyre,jsou nejlepsi na bramboraky,kvuli vysokemu obsahu skrobu.
0 Nominace Nahlásit |
U bramboráku by to mnělo být jedno. Jen se k tomu nesmí nastrouhat jeden kámen.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |