Hodně se rozpálí malé množství oleje a opeče se v něm požadované. Nejčastěji se takto připravuje zelenina a některé druhy masa.
0 Nominace Nahlásit |
Pro jakékoliv restování musí být dobře rozpálená pánev, pak se přidá tuk, , po jeho rozpálení se vloží třeba cibule a restuje se, až změní barvu, ale nesmí se připálit.
Maso se restuje podobně kvůli tomu, aby se zatáhlo a zůstala v něm šťáva. Taklže orestovat = opékat na malém nnožství tuku.
Jak to děla odborník, podívejte se do odkazu
https://www.wikihow.cz/Jak-p%C5%99ipravit-pokrm-restov%C3%A1n%C3%ADm
2Kdo udělil odpovědi palec? independent, vagra
před 1807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |