Moc dobře ne. Samotné cvrčky jsem nejedl, ale měl jsem několikrát
proteinovou tyčinku, která se primárně dělá hlavně z těch cvrčků
(spousta bílkovin). Myslel jsem, že to třeba po chuti ani nepoznám, ale bylo
to takové „suché“, drobící se a s mírnou pachutí. Nevím, jak líp
bych to popsal.
Někdo dělá třeba i smažené žížaly na pánvi, hezky kořeněné. :D ale
ty jsme ještě neměl. Hmyz a další takové se normálně jí. Jsou
výživné, dokonce víc, jak živočišné maso. Ale tak dobré nejsou.
0
před 1223 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |