dršťky – nasekané hovězí žaludky , hlavní surovina pro přípravu dršťkové polévky
0 Nominace Nahlásit |
Nasekané hovězí žaludky,hlavní surovina pro přípravu dršťkové polévky
Zdroj: www.wikipedia.org
0
před 5676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
žaludky nejčastěji hovězí, nutné několikanásobné převaření před přípravou, pokud jsou čestrvé a ne předvařené z ochodu…
0
před 5669 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 610 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |