V domácí pekárně se dají používat sypké směsi i ty děláné podle domácího receptu. U směsí je jasné jak s postupem. Na ty domácí můžete použít oboje droždí. Jediný zádrhel je, když chcete chleba mít ráno čerstvý. Když jej večer chystáte je potřeba dát prvně vodu, pak směs a droždí úplně nahoru. Dobrou chuť přeji.
0 Nominace Nahlásit |
mě k domácí pekárně přišel i návod na různé druhy těsta, takže chcete-li zkusit experimentovat, určitě najdete na internetu.
0 Nominace Nahlásit |
Domácí pekárna je super.Lepší je dávat droždí sušené.Pekárna je super věc.Dělají se v tom i těsta na pizzu či langoše a super jsou z ní i těsta na rohlíky.doporučuji!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Já používám spíš čerstvé droždí, které rozdrolím, přijde mi lepší než sušené. Většinou zkouším recepty od různých kamarádek, ale občas koupím i směs hotovou z Lidlu nebo taky hotové směsi na chleba v Německu, tam vyjdou na pár korun a jsou taky na dva chleby.
0 Nominace Nahlásit |
pečivo je z ní mnohem chitnější než koupené a hlavně vím, co jsme dovnitř nasypala. Experimentování s troubou je taky super, na netu je plno receptů a mouky jsou též snadno k dostání
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5569 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od chvíle co mám pekárnu jsem chleba nekupovala, jen sem tam rohlík 😁
Já osobně používám drždí sušené, přijde mi praktičtější jeho uchovávání a na chuť chleba to dle mého nemá vliv. Na rychlovku můžete vyzkoušet směsi, ale já doporučuji experimentovat a zkoušet svoje chlebíky. Na internetu je spoustu receptů, jsou i časopisy a dokonce i knihy receptů do domácí pekárny. Sama budete mít radost z výsledků… chlebík čerstvý, dobrý a pokaždé trochu jiný. (I malá obměna udělá divy – nakrájená a osmahnutá cibulka nebo různá zrníčka, i oříšky. Nebo před posledním mícháním přidejte nastrouhaný sýr.)
Kuchtění zdar 😉
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já vím jen to, že je vše v krabici, nasype se to do pekárny, zapne a za 4hodiny je teplý chleba =)
0
před 5574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší a nejjednodušší je koupit si různé směsi v obchodě, vyrábějí různé druhy, slunečnicový, vícezrnný, rustikální, pšeničný, selský, s česnekem atd… A dobré je během pečení přidat různá semínka, např. slunečnicová, dýňová a podobně, podle chuti.
0
před 5571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |