Kdo mně to vysvětlí… Všude o tom čtu. V kostce: filtrujete- li kávu, připravujete se také o mnoho cenných látek v nápoji rozpuštěných. No tak dobře. Ale pokud bych věděl, že zachytím i podobné množství nějakých těch nežádoucích látek, asi by mně pak to filtrování až tolik nevadilo a asi bych se i při samotném rituálu (pití) pak cítil lépe. Děkuju.
(P. S.: „Turek“ je dobrý tak pro sebevrahy.)
Elkon, ano, souhlas. A velmi jemný lógr plave v nápoji, než je tento dopitý (je tak jemný že usadit na dno se nemůže). Naopak ve střevech se usazuje nejspolehlivěji.
Nicméně OPĚT neodpovídáš na otázku, pouze blábolíš cosi o vlasních dojmech a snad i o instantní kávě, nebo co. Děkuju.
Zajímavá 0 před 113 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Turek se pil a pije desítky let. Najde se ale mnoho pomatenců, kteří
vypijí i logr, což není zdravé. Mimo jiné se může usazovat ve střevech.
Řada lidí instantní kafe nepije.
Něco o kávě zde: https://www.kava-kromeriz.cz/Filtrovana-kava-Proc-pit-kavu-z-filtru-a-na-co-si-dat-pozor-b80564.htm
nebo i zde: https://www.naturpark12.cz/jaky-je-rozdil-mezi-zrny-na-espresso-a-na-filtr/
a zde: https://www.kavovybob.cz/blog/kde-je-vice-kofeinu-espresso-vs-filtrovana-kava/
Upravil/a: elkon
0
před 113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zachytí kde co, ale neni to už kafe, ale břečka podivné chuti.
0
před 113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |