Zeptal/a se – 2.září 10:39
Jídlo a vaření – Nápoje
Kdo mně to vysvětlí… Všude o tom čtu. V kostce: filtrujete- li kávu, připravujete se také o mnoho cenných látek v nápoji rozpuštěných. No tak dobře. Ale pokud bych věděl, že zachytím i podobné množství nějakých těch nežádoucích látek, asi by mně pak to filtrování až tolik nevadilo a asi bych se i při samotném rituálu (pití) pak cítil lépe. Děkuju.
(P. S.: „Turek“ je dobrý tak pro sebevrahy.)
Zeptal/a se – 2.září 15:35
Jídlo a vaření – Nápoje
Kdo mně to vysvětlí… Všude o tom čtu. V kostce: filtrujete- li kávu, připravujete se také o mnoho cenných látek v nápoji rozpuštěných. No tak dobře. Ale pokud bych věděl, že zachytím i podobné množství nějakých těch nežádoucích látek, asi by mně pak to filtrování až tolik nevadilo a asi bych se i při samotném rituálu (pití) pak cítil lépe. Děkuju.
(P. S.: „Turek“ je dobrý tak pro sebevrahy.)
Elkon, ano, souhlas. A velmi jemný lógr plave v nápoji, než je tento dopitý (je tak jemný že usadit na dno se nemůže). Naopak ve střevech se usazuje nejspolehlivěji.
Nicméně OPĚT neodpovídáš na otázku, pouze blábolíš cosi o vlasních dojmech a snad i o instantní kávě, nebo co. Děkuju.