Někdo argumentuje tím,že s igelitem,pač to v nich udrží tu šťávu. Někdo naopak tvrdí,že vařit igelit je blbost. Tedy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dudu, hanny 2, franku před 5031 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ten igelitovej hnus už dávno nekupuju.Dobrý a kvalitní párek je nad 100Kč za kilo a jak píše dudu – v přírodním střívku.Ale určitě vařit bez igelitu,pokud to vaříte s tím,tak má i tu igelitovou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Několikrát jsem si je ohříval při 80-ti stupních /párky nikdy
nevařit/ a vždy v igelitu – ten jde ihned po vyndání z vody snadno
sloupnout.
Po jejich ochutnání již toto dilema nemám, protože je považuji za téměř
nepoživatelné. Dobrý párek má být v přírodním střívku při ceně
devadesát korun za kilo a výše.
0 Nominace Nahlásit |
Mám kamaráda ,kterej chtěl ženě udělat radost a ohřál jí párky.
Když žena s údivem vykřikla :„Proboha , kdo tam dal ty gumičky“, bylo
to to poslední, co vařil.
Takže bez!!!
5Kdo udělil odpovědi palec? Huhu.koktejl, Danča84, Deli, tatanka, Kristy_Muras
před 5031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně bez. A já je i vařím, teplotu vody neměřím :)
3Kdo udělil odpovědi palec? irij, elektrikář, Danča84
před 5031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevařím protože nekupuji, raději s klasickém střívku (někdy se ještě seženou).
0 Nominace Nahlásit |
Bez.Kupuji ve střívku.Ani ty nevařím,ale ohřívám nad párou.
4Kdo udělil odpovědi palec? Danča84, elektrikář, Drap, annas
před 5030 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bez igerlitu, pak to divně chutná. Mamka kupuje párky ve střívku, ale když náhodou koupí svlíkací, tak já ( i mamka) si je vždy sevleču… 😁
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Danča84
před 5028 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |