Ahoj, jsem už po dnešku zcela rozčílen. Poslední 3 měsíce maso jak hovězí, tak ale i kuřecí je témeř nepoživatelné. Dělal jsem si hovězí formou Sous Vide a první půl rok to bylo skvělé, jenže teď je to zcela nepoživatelný, tuhé a podrážkovité. To je podobný případ u kuřecího, kde z jemného masa se člověk cití, jako kdyby žvýkal do gumového provazu. U kuřecího je to jako loterie, jednou se to stane, jendou ne. A takhle se to stále opakuje. Všímám si toho poslední 3 měsíce, jindy se mi to opravdu nedělo a nechápu co se teď proboha děje.
Doplňuji. 5× jiný obchod a výrobce, od poměrně levných až po drahé steaky z argentiny a z irska. Přípravy jsem zkoušel různé.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Svaten před 1256 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sugeruješ si to, špatná příprava, špatný dodavatel/obchod. Si vyber.
Já žádný problém nemám.
Ještě to můžu být zdravotní problémy a něco s chutí. Jinak mě nic
nenapadá.
Upravil/a: Daidal
0 Nominace Nahlásit |
Máme domácí vepřové, kuřata, kačeny, králíky, hovězí ze soukromé farmy a všechno je velmi poživatelné.
0 Nominace Nahlásit |
Protože už i chudáky zvířata krmíme podobnou syntetikou a srágorami, jako i sami sebe. Spojené nádoby, nepomůže plakat. Se podívej co na to říká počasí.
0 Nominace Nahlásit |
Možná je to zvýšeným obsahem vody v mase, která se pak ztratí, a zbytek je podrážka. https://www.vitalia.cz/clanky/maso-plne-vody-kdo-me-osidil/
Upravil/a: Ametyst
0
před 1256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý kuchař dokáže udělat dobré jídlo z každého masa. A ještě poznámka: Kuřecí neni maso. Neroste to jako maso, za měsíc je narostlé, nevypadá to jako maso a už vůbec nechutná jako maso. Pokud chceš opravdu kuřecí, musíš si vypěstovat sám, u nás na trhu nikde nekoupíš.
0
před 1256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |