Na vodě? To je budeš mít spíš uvařený než usmažený… Teda zkušenosti s tím nemám ale zdá se mi to divný.
0
před 3808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pěkná kravina, na vodě se smažit nedá. Od toho existuje olej. Chceš-li smažit lépe a zdravěji, tak doporučuju použít kvalitní keramickou pánev (rozhodně ale nedoporučuju GreenPan) nebo teflonovou přímo na palačinky (http://www.obchody24.cz/panev-na-palacinky-tescoma-presto-22-cm). Tescoma je dobrá značka. U kvalitní pánve stačí použít méně oleje. A pochopitelně dalším bodem je olej, kde bych používal třeba trošku olivového místo klasického slunečnicového nebo řepkového.
0
před 3808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neslyšelas spíš o tom mluvit nějakého vodáka? Říkal třeba, že si budou dělat palačinky i „na vodě“.
0
před 3808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje babí vytřela livanečník kůží od špeku a pak po druhé používala ocet který mázla peroutkou.
0
před 3807 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |