Já piji s chutí jen černou kávu a budu ji pít, dokud mi ji lékař nezakáže! Ale i tak ji…
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Když už kávu občas sladím, tak jedině medem. Ale jen tu instantní,
u klasické je to škoda.
Lépe je ale med přidávat až po cca 15 minutách, aby se tou vařící
kávou nezničilo, co v tom medu ještě zbylo.
Když už jste u toho medu, tak doporučuju ještě přidat skořici a anýz
(rovněž po 15 minutách od zalití).
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Ne, připadá mi, že med přidaný do kávy, ztratí to, co je v něm nejzdravější. Kávu si „osladím“ troškou skořice. Pak ji mám jemně nasládlou, voňavou. Doporučuji. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |