Mám vícero druhů a jsem na 100% spokojena ,ale musí to být kvalitní
silikon ne nějaký šmejd od vietnamců
Doplňuji:
tak to jsi měla nějaké nekvalitní , já nevymazává a nevysypávám , proto
jsem si je pořídila
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem dlouho sháněla nějaké netradiční formy hezkých tvarů, neb na trhu vidím jen ty klasické „bábovky“. Tady na linku jsem jsem je teprve objevila a pro jednu, název Katedrála, jsem si dojela, ale posílají normálně poštou atd. Mají i zpevňující kroužek po obvodu a vypadají bytelně. Je třeba si jen všimnout uvedených průměrů a výšek a objemu, aby se třeba neobjednala nízká forma, když chceš upéct klasickou bábovku.
Zdroj: http://www.potrebyprocukrare.cz/cs/42-cukrarske-formy?n=50&orderby=price&orderway=asc&p=3
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4733 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No já měla taky dvě, kvalitní, ale už jsem je pustila do světa a jedu starou dobrou smaltovanou litinu po prababičce! S řidším těstem se mi špatně manipulovalo, i když stála forma na plechu, pořád jsem myslela na to, co se z toho uvolňuje za neřády, špatně se vymazávala – jednou jsem nevymazala a zlobilo to. Tak nevím, já tedy spokojená nebyla.
Ba ne, byly značkové a dost drahé, ale jasně, že to nemusí znamenat nejkvalitnější ☹, ale fakt se mi moc neosvědčily. Já vymazala proto, že, to předtím dost zlobilo, ale možná to bylo těstem. Už sázím na klasiku.
0
před 4733 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musím říct, že já s těmi silikonovými formami mám také dobré zkušenosti. Zkoušela jsem jich víc a jestli můžu mít jeden tip, tak bych se určitě vyhla těm levnějším. Já mám teď takové dražší z https://www.emako.cz/pomucky-na-peceni/ a ty jsou z těch, co jsem zkoušela zatím asi nejlepší.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |