Pokud s dietních důvodů nesmí dotyčná osoba konzumovat výrobky obsahující lihový kvasný ocet? V hořčicích a kečupech, dokonce i v kupovaném strouhaném křenu se ocet vyskytuje. Je nějaká varianta, do čeho lze párky smáčet, bylo to poživatelné, a bylo to bez klasického octa?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, aliendrone před 2057 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud jsem osoba, která z dietních důvodů NESMÍ konzumovat kvasný ocet lihový, tak párky budou tím posledním, co bych chtěl konzumovat, tomu klidně věř. Smoč si párek, jak chceš, ale nejez to!
0 Nominace Nahlásit |
Jejky, DIPů se dělají mraky! BOHUŽEL neznám tvé „chutě“, takže strejda google, heslo „dip“ a dál už to snad zmákneš si vybrat, co ti bude po chuti. ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
Pozor to jsem neřekl. Říkám, že za daný situace si dám radši třeba mrkev, než párek bez hořčice ;) ;D ;D
Za bé se domnívám, že pokud jde o dietu, kdy se nesmí ocet, tak párky se zde nejspíš nesmí tuplovaně! (;
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |