Avatar uživatele
misus

pudinkové cukroví

nevite jestli mam pudink uvařt a smíchat s ostatnímy ingrediencema a nebo ho nemám vařit a smíchat s ingrediencma když je v prášku? tady je recept podle ktereho to chcu udělat:Všechny suroviny rukama zaděláme na hladké nelepivé těsto, necháme chvilku odpočinout (můžeme do druhého dne). Potom strojkem vytlačujeme asi 3–4 cm obdélníčky, upečeme do růžova. Vychladlé spojujeme rybízovou marmeládou a do poloviny namočíme do čokolády. Dáváme nejlépe na alobal, protože zatuhlá čokoláda se lépe od alobalu odděluje a nepoškodíme tím cukroví.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4756 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Pudink v prášku zapracovat do těsta spolu s dalšími ingrediencemi!NE­VAŘIT!
Dává se pro lepší soudržnost těsta.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

pudink se sype jen prášek – žádné vaření- cukroví je pak dobré takové zvlášní – peču z toho banánky

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
barnajka

Určitě dej prášek. Kdybys pudink uvařila, s největší pravděpodobností by se ti nepodařilo uhňácat těsto hladké a NELEPIVÉ ;)

Kdyby do těsta patřil pudink vařený, v receptu by se to výslovně psalo a do seznamu ingrediencí by bylo zahrnuto i mléko a cukr (na uvaření pudinku)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sůwa

Pudink je vlastně jen ochucený bramborový škrob, z toho vycházej. Dává se do těsta, do tvarohové náplně moučníků, ale neochucený třeba do bramborových knedlíků. Znám ale jeden předpis na litý moučník, kam se skutečně dává pudink vařený.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek