Moučkový cukr je jemný cukrový prášek, do kterého se při výrobě obvykle přidávají látky zabraňující jeho hrudkování. Těch je zpravidla do 3 % hmotnosti výrobku a většinou se jedná o bramborový, případně pšeničný škrob. Existují ale i moučkové cukry zcela bez přídatných látek.[1] Moučkový cukr vzhledem k přidaným protihrudkujícím látkám sladí o něco méně než cukr krystal nebo krupice.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mou%C4%8Dkov%C3%BD_cukr
https://www.odpovedi.cz/search?q=mklrystal%2C%20krupice%20a%20mou%C4%8Dkov%C3%BD%20cukr%20
V archivu si můžete přečíst rozdíl mezi cukry.
https://www.odpovedi.cz/search?q=mklrystal%2C%20krupice%20a%20mou%C4%8Dkov%C3%BD%20cukr%20
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |