Já osobně ne; máti to používá do některých receptů – je to hlavně kvůli „hustotě,“ která je v těch receptech potřebná. Kdybys chtěla použít normální mléko, asi bys je musela dlouho a hlavně pomalu vařit a zahušťovat, mléko při vaření jak známo silně pění a má tendenci přetékat z nádoby. Ty recepty teď nevím, asi se jedná o nějaké krémy do různých pečených sladkých věcí nebo možná i něco s pudinkem.
0
před 3059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas i neslazené do kávy nebo čaje, ale nejčastěji na vaření
0
před 3059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |