K vaření používám celou řadu chemikálií. Např. chlorid sodný, kyselinu octovou, hydrogenuhličitan sodný, sacharózu. Vnitřně užívám ethylalkohol.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit |
Já bych tomu zmíněnému říkal spíše polotovary nebo
prefebrikáty…
😉
Ne, vařím, pokud možno, ze surovin…
0
před 3324 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do vaření se manželce příliš nepletu, ale do polívky si magi klidně dám, když si myslím, že to bude chutnější. Žádný problém s tím nemám.
0
před 3324 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám takú zásadu: chémie, arómy a polotovary len drahé alebo rovno bio…aj to striedmo, lebo si človek zničí chuť a čuch
ono, ked to kúpite v rakúsku, práve tie chémie sú z biopotravín najlacnejšie.....aj na sk sú tiež z bio najlacnejšie sáčkové polievky, korenia a spol.
0
před 3324 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To dá rozum ,že jo,bez chemie se vařit nedá.
Drap zase lže.
Drape ty nepoužíváš bujon?
Tos mi teda kujon!!!
0
před 3324 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozteklý mrtvoly, kterým se eufemicky říká bílkovinný hydrolyzát určitě ne.
0
před 3322 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |