Sýrová nebo bešamelová omáčka, aby se lépe vsákla.Někdo bešamel posype sýrem, takže je to individuální. Stejně jako je hodně receptů na náplň pizzy.
Co je u přípravy stejné, jsou pláty těstovin, na něž se ingredience skládají. Jenže chuť záleží na omáčkách, na přípravě masa atd.
Zde máte recept podle Zd. Pohlreicha.
http://fresh.iprima.cz/recepty/video-lasagne-bolognese-podle-pohlreicha
Jiný recept
https://www.recepty.cz/recept/tradicni-italske-lasagne-3067
–
Dlouho jsem je nevařila, ale když jsem byla v Itálii, přievezla jsem si
recept na omáčku, vím, že ta základní se nazývá sugo a že jsem dusila
strouhanou mrkev s rajčaty. Sugo bylo příjemně nasládlé.
Těstoviny včetně špaget a pizzy moc nemusím, nepřišla jsem jim na chuť. Mám ráda (občas) české domácí široké nudle s mákem.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |