Odpověděl/a – 14.květen 15:07
Sýrová nebo bešamelová omáčka, aby se lépe vsákla.
Co je u přípav stejné, jsou pláty těstovin , na něž se ingredience skládají. Jenže chuť záleží na omáčkách, na přípravě masa atd.
Zde máte recept podle Zd. Pohreicha.
http://fresh.iprima.cz/recepty/video-lasagne-bolognese-podle-pohlreicha
Jiný recept
https://www.recepty.cz/recept/tradicni-italske-lasagne-3067
Odpověděl/a – 14.květen 15:14
Sýrová nebo bešamelová omáčka, aby se lépe vsákla.Někdo bešamel posype sýrem, takže je to individuální. Stejně jako je hodně receptů na nápůň pizzy.
Co je u přípavy stejné, jsou pláty těstovin, na něž se ingredience skládají. Jenže chuť záleží na omáčkách, na přípravě masa atd.
Zde máte recept podle Zd. Pohreicha.
http://fresh.iprima.cz/recepty/video-lasagne-bolognese-podle-pohlreicha
Jiný recept
https://www.recepty.cz/recept/tradicni-italske-lasagne-3067
–
Dlouho jsem je nevařila, ale když jsem byla v itálii, přievezla jsem si
recept na omáčku, vím, že ta základní se nazývá sugo a že jsem dusila
strohanou mrkev s rajčaty. Sugo bylo příjmeně nasládlé.
Těstoviny včetně špaget a pizzy moc nemusím,, nepřišla jsem jin na chuť. Mám ráda (občas) české domácí široké nudle s mákem.
Odpověděl/a – 15.květen 10:29
Sýrová nebo bešamelová omáčka, aby se lépe vsákla.Někdo bešamel posype sýrem, takže je to individuální. Stejně jako je hodně receptů na náplň pizzy.
Co je u přípravy stejné, jsou pláty těstovin, na něž se ingredience skládají. Jenže chuť záleží na omáčkách, na přípravě masa atd.
Zde máte recept podle Zd. Pohlreicha.
http://fresh.iprima.cz/recepty/video-lasagne-bolognese-podle-pohlreicha
Jiný recept
https://www.recepty.cz/recept/tradicni-italske-lasagne-3067
–
Dlouho jsem je nevařila, ale když jsem byla v Itálii, přievezla jsem si
recept na omáčku, vím, že ta základní se nazývá sugo a že jsem dusila
strouhanou mrkev s rajčaty. Sugo bylo příjemně nasládlé.
Těstoviny včetně špaget a pizzy moc nemusím, nepřišla jsem jim na chuť. Mám ráda (občas) české domácí široké nudle s mákem.