Pokud uvaříš v malém množství vody nožičky, tak vývar je jedinečný do tlačenky, a pokud uvařené nožičky obereš, můžeš je nakrájet na kousky nebo pomlít a přidat k masu.
0 Nominace Nahlásit |
Je jedno zda jde o kůži, či nožičky. Důležitou surovinou je právě získání kolagenového vývaru, který to drží pohromadě. Stejně tak dobře by šly použít i vepřové uši.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |