Onehdy jsem zastihl svého kamaráda, kterak u nás v masně kupuje pro
jejich pejska větší dávku syrových prasečích uší. Na můj přímý
dotaz kolik-že oušek /s prominutím/ sežere on sám, přítel bez obalu
odpověděl, že spolu jedou půl napůl. Přiznávám, že také já, ač
pejsánka nemáme, jsem několikráte ony uši po pečlivém očištění
uvařil a poté bezostyšně s chutí zbaštil, podobně jako třeba prasečí
hlavu nebo nožky. Chováte se někdy také podobně nezřízeně? A na
závěr – pánové, jak by asi chutnalo zmíněné dobře očištěné ucho,
obalené strouhankou a pak prudce osmažené ve fritéze? Omlouvám se, ale mám
nulku a maso mohu na všechny způsoby.
Doplňuji:
pro www: http://www.steinhauser.cz/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Kerberus, tom004, Jikra, dědapetr, www před 4896 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No tak já jsem asi atyp, uši miluju a sere mne, že v mé masně už tyto
uši nejsou:-( Stačí jen uvařit a pro mne i bez křenu či hořčice
veeelká bašta!
A kdeže to mají? 😉
Doplňuji:
Díky za doplnění, určitě si tam někoho pošlu!!
Upravil/a: www
0 Nominace Nahlásit |
No tak pokud jde o mě tak můžu směle prohlásit že určitě nikdo v celé RVHP nezblafnul víc prasečích uší jako já.Měl sem problém s koleníma chrupavkama a někde sem četl že právě tato záležitost je na to jak dělaná a jelikož můj skorosoused byl řezník s vlastní porážkou tak to do mě pral každý týden a celý léta a kupodivu se mi to nepřejedlo a naopak jsem to ještě vylepšoval nožičkama,rypáčkama atd.Já mám taky nulku tak vím „vocogo“ ale co se týká strouhanky a fritézy nemohu sloužit-to jsem nezkoušel.
0 Nominace Nahlásit |
Vařím si to také,uši i uzené jsou málo k sehnání.Jinak
nožky,kolena a i hlavu.Jaké by bylo smažený ucho to nevím je to jenom
kůže a chrupavka.
Doplňuji:
Taky hrozně rád kůže uzené z anglické a z uzeného bůčku.
Upravil/a: dědapetr
0 Nominace Nahlásit |
No, je to otázka nejen pro chlapy-tak já baba jsem je jednou na zabiječce ochutnala od švagra,pro něhož je to ta nejlepší pochoutka.Můžu potvrdit,že to není špatný.Ale na koleno to nemá!!To je pošušňáníčko!!
0 Nominace Nahlásit |
Jsem na tom podobně jako dědapetr,a jenom dodám,že tlačenka bez uší,to by nebylo ono.
0 Nominace Nahlásit |
Fuj tajbl, já bych nesnědal nikdy v životě prasečí ucho, ocásek,
jazyk, mozek, ledvinky, dršťky, apod. Ale mám takovou historku s mým
bývalím, ten sežral všechno, dokonce i psům maso co jsem kupovala z jatek
a bylo jen krmné, po nás okusoval kosti z kuřete, které už bylo v kýblu,
když jsem ho jednou načapala, tak se mi chtělo zvracet, opravdu.. Nesnášela
jsem když vycucával z kostí morek apod.. Jednou to nutil jíst i syna, a
dával mu do pusy z bůčku to tlusté, jen z toho sádlo kapalo, a to byla
poslední kapka..
Ale pokud Vám to chutná, tak proč ne, každý jíme něco, někdo má rád
maso, jiný ne, někdo jí ryby a druhý ne, někdo jí zeleninu a druhý opět
ne atd. atd.
0 Nominace Nahlásit |
a rypáček taky!
lahůdky.
vysmažené jsem nikdy neskoušel.
Doplňuji:
Džanička:
6 let jsem dělal v JAR.
Chodili jsme do terénu i na několik týdnů a tudíž jsme byli nuceni jíst
i z domorodých zdrojů.
Nebudu to rozebírat do podrobností, ale zvykla by jste si i na hmyz, dokonce si to i oblíbila.
A jak se připravují některé alkoholické nápoje v Africe, o tom ani nebudu mluvit. Alke jsou dobré.
Všechno je to jenom o:
máte hlad?
(ano) sním vše.
(generační dodatek): kdysi, co bylo na talíři, jsme prostě museli sníst. taková byla doba.
Upravil/a: arygnoc
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |