Záleží na tom, kdy se do polévky nebo omáčky přidává ocet. Já ho svařím, aby byl horký. Nebo ocet se musí dát dříve než smetana.
Pročtěte si názory na toto téma. Jde sice o koprovou omáčku, ale je to stejné.
ttps://www.emimino.cz/diskuse/proc-se-mi-vzdycky-srazi-koprovka-215384/
Upravil/a: annas
7Kdo udělil odpovědi palec? vagra, ivzez, Drap, jepik, da ny, independent, aliendrone
před 2123 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kysaná smetana nebo sladká smetana + ocet se může dát až nakonec a jen krátce nechat přejít varem. Jinak by se to opravdu srazilo.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Pro chuť
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, da ny, aliendrone
před 2124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako bývalý kuchař, tak se ocet dává pro chuť.
Za mě má být kulajda sladkokyselá,ale každému chutná jinak.
0 Nominace Nahlásit |
Nemusí, ale nebude to potom chutnat jako kulajda.
2Kdo udělil odpovědi palec? Lamalam, aliendrone
před 2124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vždy přidám trochu octa, dokonce po smetaně a ještě nikdy se mi
polévka nebo koprová omáčka nesrazila. Ocet má pokojovou teplotu.
Jak radí annas, s jistotou úspěchu, bez úhony (sražení) je vhodné ocet
zahřát.
Přidávám pro chuť.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |