Já teda ho ani náhodou nejím nechutnal jsem ho ale když jsem slyšel o tom že když se špatně udělá že se tam vytvoří boubel tak to radši nejím
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, redy, briketka10, marci1, anonym, gecco před 3446 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jasně – nejlepší je hovězí…*) – Jirko, až jednou ochutnáš,
budeš se sám sobě divit, žes neochutnal dřív…
Ale občas si dělám i z uzeného lososa…**)
___
*) strašení tasemnicí – pokud máš maso z legálního chovu a legálně
bourané, je opravdu jen strašením – maso podléhá veterinární
kontrole
**) Marci1 – ale zase hrozí samonelóza
😉
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda tatarák. Dělám si francouzský tatarák z lososa a tasemnice nemá šanci ! 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, redy, briketka10, gecco
před 3446 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tatarák mám rád z pravé svíčkové,nesmím ho mí ale moc často,on se docela přejí,i na jednu dávku mi stačí tak 5 topinek,víc asi né…
4Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, ReHu, briketka10, gecco
před 3446 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mňam, mňam, mám moc ráda. Děláme ho doma, i v restauraci si dávám. Ale jen v ověřené :)
0 Nominace Nahlásit |
Tatarák mám ráda a z hovězí svíčkové taky carpaccio -
http://www.obrazky.cz/?q=carpaccio%20z%20hov%C4%9Bz%C3%AD%20sv%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A9&fulltext&mm=2#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=carpaccio%20z%20hov%C4%9Bz%C3%AD%20sv%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A9&utm_content=obrazky
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1, gecco
před 3446 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ho zbožňuju.K tomu pivko a není co dodat.
http://www.odpovedi.cz/search?q=tatar%C3%A1k
0 Nominace Nahlásit |
Jen mě nestraš – to bych se zbláznila…jsem vegetariánka…možná
mě to ještě čeká: spadne letadlo v Tatarstánu…a nic jiného než
tatarák tam mít nebudou: ►dobrou chuť!◄
Má vlastně taky takovou mrtvolnou chuť jako ty nekvalitní konvenční
uzeniny?
Ty totiž znám …:DDD
Když červené maso – prosím, nic proti – ale jen čerstvé,
nezkažené*.
*)a to je ten největší problém
0 Nominace Nahlásit |
Nemohu říct, že vysloveně ráda, ale občas si ho dám s chutí.
Když víš kde, tak je riziko zcela minimální.
Dám si po něm malou plzeň, posedím, poklábosim a jedu domů.
Z lososa jsem měla poprvé před cca 12 lety a ten je také úžasný. Jen
k němu doporučuji opečený toustový chléb. Na rozdíl od běžné topinky,
která je skvělá ke klasika tataráku 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Tatarák pouze a jenom v restauraci. Je s tím moc práce, vubec si nedokážu představit jak „škrábu“ maso. A umlít ho, to by mi pan Pohlreich dal 😁
0
před 3438 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Agnetko
on se dochucuje, aby neměl tu mrtvolnou,
chuť, jak píšeš víš každý si do něj přidá co
chce jukni na obrázek :
http://www.hospudkaupetra.cz/sites/default/files/images/04_tatarak.preview.jpg
Ad „gecco“ : Já si myslím, že dnes už asi neexistuje opravdu zdravá potravina, která by neobsahovala něco „zlého“ a nebo která nemá v sobě něco „zrádného“. Musíme jen doufat, že nás to mine. Normální hovězí tatarák si dám také, ale jen velmi zřídka ( ale chutná mi ). 🙂
Agneto – mám dojem, že je z Vesničky střediskové, ale slýchával
jsem to už i dřív…
Je to ´svatá pravda´…
😉
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |