Avatar uživatele
Kepler

Máte rádi bůček?

Uzený nebo pečený, teplý i studený? Je to nezdravé a tučné jídlo, ale zdá se že v Čechách i na Moravě se těší značné oblibě. Dokonce jsem si všiml, že v obchodech bývá dražší, než ostatní libovější vepřové maso 👀.
https://www.fre­epik.com/free-photo/pork-belly-pan-with-pepper-seeds-tomatoes-spices_8083799.htm

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, jirka F před 1425 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Miluju bůček, se zelím, s knedlou, mňam. Můj chlap neví, o co se připravuje, ale násilím mu to do krku cpát nebudu a zbyde víc pro mně. Akorát ho teda nemůžu péct moct často.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Já ne, já jedu na libový. I když pokud k tomu libovému na pečení přihodím kousek bůčku, je to o hodně lepší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ano mám

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mr. Marek

Ne, mám raději jiné klasiky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Ano mám, a to na všechny způsoby, nemusím kýtu nebo karé. Tchán posledně jmenované důsledně odmítal se slovy, že to je „chudé maso“. Dožil se dvaadevadesáti.

Upravil/a: dudu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Občas ano, dám si s chutí.
V pořadu Prostřeno, náhodně shlédnutém, se známými kuchaři jsem se dozvěděla, že na bůčku stojí i vietnamská kuchyně. ;)

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Záleží, jak je připraven – není bůček jako bůček. Může být i velká lahůdka. V Čechách a Moravě také drží světové prvenství v rakovině tl. střeva. Možno hledat souvislosti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1195 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek