Uzený nebo pečený, teplý i studený? Je to nezdravé a tučné jídlo,
ale zdá se že v Čechách i na Moravě se těší značné oblibě. Dokonce
jsem si všiml, že v obchodech bývá dražší, než ostatní libovější
vepřové maso 👀.
https://www.freepik.com/free-photo/pork-belly-pan-with-pepper-seeds-tomatoes-spices_8083799.htm
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, jirka F před 1425 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Miluju bůček, se zelím, s knedlou, mňam. Můj chlap neví, o co se připravuje, ale násilím mu to do krku cpát nebudu a zbyde víc pro mně. Akorát ho teda nemůžu péct moct často.
0 Nominace Nahlásit |
Já ne, já jedu na libový. I když pokud k tomu libovému na pečení přihodím kousek bůčku, je to o hodně lepší.
0 Nominace Nahlásit |
Ano mám, a to na všechny způsoby, nemusím kýtu nebo karé. Tchán posledně jmenované důsledně odmítal se slovy, že to je „chudé maso“. Dožil se dvaadevadesáti.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
Občas ano, dám si s chutí.
V pořadu Prostřeno, náhodně shlédnutém, se známými kuchaři jsem se
dozvěděla, že na bůčku stojí i vietnamská kuchyně. ;)
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Záleží, jak je připraven – není bůček jako bůček. Může být i velká lahůdka. V Čechách a Moravě také drží světové prvenství v rakovině tl. střeva. Možno hledat souvislosti.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |