nemyslím pochopitelně takové ty sojové nahrážky,ale poctivé uzeniny,domací klobásky,podomácku uzený bok – to je moje :D a ze salámů mám rád klasiku vysočinu a selský salám :) Jenže jak od kterýho výrobce :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3166 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Samozřejmě domácí výroba uzeného masa, pokud je správně jakékoliv maso předem naloženo a pomalu vyuzeno studeným kouřem – to je nedostižná záležitost. Ze salámů preferuju kvalitní trvanlivé, třeba i fermentované. Klobásky mi padnou nejvíc ty paprikové, pikantní, maďarského typu. Ale poslední dobou se mi to už tak nějak přejedlo, tak teď dávám přednost uzené makrele a uzeným tvrdým sýrům.
0 Nominace Nahlásit |
Preferuji šunku s nejvyšším podílem masa, sem tam si dám kouzek huspeniny, anglické, domácí uzené nebo bůček. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Preferuji uzeniny z domácí výroby. Mít souseda řezníka s vlastní výrobnou je k nezaplace. Sice trošku dražší, ale ta chuť jako z dob mého mládí je k nezaplacení.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem celý život „párkovej“ nejlepší víděňské párky jsou v LIdlu Dulano (výrobce německo), jsou zabaleny ve vaničce po 4 kusech. Složení 85% maso,jsou ve skopovém střívku. Když ohřejete správně při jídle křupají absolutní jednička.
0 Nominace Nahlásit |
Paprikove klobasy na Vaclavaku v tech stancich. Mezi 3 a 4 ranni, po 20 ti pivech a dvou litrech vina, kdyz ma clovek hlad, ze by sezral i podrazku u bot, je to to absolutne nejchutnejsi jidlo v zivote :D
0
před 3166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně anglická a bůček, to vím, že tam nebude přimleto žádné jiné stvoření ani tam nebude nějaká geneticky upravená náhražka, už tak, že ti čuníci jsou krmeni vším možným i nemožným.
0
před 3166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |