Pár lidí mi řeklo že je nutné ji naložit, ale nezdá se mi to. Má někdo zkušenosti nebo ví něco o předpřípravě masa?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, johana 56 před 3977 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano , naložit. Doporučuji nějakou mysliveckou kuchařku. Nemyslím ty blabla rádoby kuchařky , ale pořádnou. Například od paní Rakušanové. To je pak vařeníčko. Divočinu , či lépe zvěřinu máme každý měsíc , a naložené je nesrovnatelně lahodnější.
0 Nominace Nahlásit |
Je třeba také vědět,jak dlouho je to masíčko staré(kdy byla střelena),zvěřina potřebuje zvláštní pozornost.Jak starý byl divočák.Mladé kusy nepotřebují zvláštní nakládání,stačí klasické divoké koření nasucho,starší kusy už bych dala do tzv.mořidla.Receptů nalezneš na netu spoustu,ale nejlepší je vždy to nejméně složité nakládání.Ještě je důležité,co chcete z masa připravit.Jestli řízečky,naložte si je do červeného vína,jalovce,pepře,hořčice,dejte snítku tymiánu,cibuli na čtvrtky,bobkáč,nové koření,sů.lDobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |