Ještě jsem tohle jídlo nikdy nedělala a tak brouzdám po netu a porovnávám recepty.Tak by mně zajímalo,jestli do lasagní bešamelovou omáčku a nebo ne.Někde je a někde není.Takové ty správné italské – jakpak se dělají?Děkuji za tip na oběd.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, johana 56, chudst, briketka10 před 4129 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží totiž na tom, zda máte čerstvé lasaně nebo lasaně, které se musí před použitím předvařit nebo třetí druh – mohou se použít přímo.
Pro začátečníky: V diskuzi jsou uvedeny i zkušenosti.
Další z mnoha receptů na italské lasaně.
Kdysi jsem jedna u známé, teď občas podle receptu ořipravuji.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=102857
0 Nominace Nahlásit |
Poprvé jsem lasagně vařila tak,že jsem našla nejsnadnější
recept.Uvařila jsem omáčku z ml.masa,protlaku,koření,do toho jsem dala
ještě hrst mraženého hrášku,uvařila sýrový bešamel dle receptu a pak
jen vrstvila do zapékací misky.Všem chutnalo.
Minulý týden jsem zapékala palačinky se špenátem,v receptu bešamel nebyl
a tak jsem si ho tam dala a taky to bylo mňamózní,hlavně proto,že to
byla změna.
0 Nominace Nahlásit |
Bez bešamelu to není ono… v Itálii se tam bešamel hódně často přidává :) a je to s ním lepší
7Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, iceT, johana 56, chudst, briketka10, marci1
před 4129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |