Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? jjj123456789 před 3535 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
PÁLIVEC (kozí roh)
Středně pálivý delší “kozí roh”, na řezu téměř kulatý. Má vyšší vzrůst a tmavěji zelené plody. Je určen nejen pro sterilaci, ale i přímý konzum v technické i botanické zralosti.PÁLIVEC (kozí roh)
OHNIVEC
Intenzitě pálivosti odpovídá i název tohoto beraního rohu, který navazuje na odrůdu PÁLIVEC. Kromě výrazně ostřejší chuti se od této odrůdy odlišuje také delším plodem, který má v technické zralosti světle zelenou barvu. Je určen především pro sterilaci celých nevyjádřincovaných plodů.
0 Nominace Nahlásit |
Podle druhu. Některé jsou i sladké, něktepé mírně pálivé, některé hodně pálivé. Je třeba vyzkoušet.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, dudu, johana 56, briketka10
před 3535 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak nějak – jemně…
Ke klobáskám nebo k uzenému jsou ´akorát´…
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Emefej, WenceslasRe
před 3535 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne, musí to na nich být napsaný
já koupila nepálivý, pálivý jsou s
feferonkou, nebo s chilli a taky by
to na nich mělo být napsaný nej
jsou s Kauflandu ty velký :))
0 Nominace Nahlásit |
Mají být lehce pálivé, za což si dnes musíš většinou připlatit,
poněvadž většina nepálí vůbec.
Zkušenost
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |