Žena používá stejný nálev jak na okurky a rohy jsou skvělé, jak sladké tak pálivé.
0 Nominace Nahlásit |
Uvařím deko dle návodu /pozor jsou dva druhy/ se sterilací a bez .
Takže já kupuji bez sterilace.
Naskládám rohy do sklenic a zaliji vlažným nálevem ,uzavřu víčky,
popíšu a odnáším do polic do špajzu.
Jednoduché a moc dobré
0 Nominace Nahlásit |
Stejně jako hanulka,jen ty rohy nechám spařit,aby změkly a daly se hezky stočit do sklenice.
0 Nominace Nahlásit |
Zavařuji je v nálevu deko a sterilizuji při 80 °C Někdy mezi ně prokládám syrové krouhané zelí.
0 Nominace Nahlásit |
Steriluji v okurkévém nálevu.Několik sklenic proložím tvrdými šery rajčátky,do některých přidám celé malé cibulky a pár stroužků česneku.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |