Ahoj,
mám žaludeční potíže a musím jíst jen jídlo co se lehce tráví a tak
se ptám Vás jestli je lepší volbou rýže nebo křehké plátky..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4416 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych ti doporučovala spíš vařenou rýži. Zejména ten „šlem“, který na ní ulpívá, když ji nepropláchneš, působí na trávicí potíže hodně pozitivně. Křehké plátky jsou přece jen pečené a právě proto možná trochu náročnější na trávení. Uškodit by ti neměly, ale když se ptáš co z toho je lepší, jsem pro rýži. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně souhlasím s Damianou. Mám ověřeno ze žlučníkové diety, že vařená rýže lépe zasytí a nevyvolává žádné střevní ani žaludeční potíže. Pokud jde o mne, tak mi lépe seděla ale suchá rýže, jen velmi mírně osolená a když už to bylo lepší tak k ní třešňový kompot rozředěný převařenou vodou. Křehké plátky na dietu nejsou tím nejlepším řešením – snad jen na redukční.
0 Nominace Nahlásit |
vše mluví pro rýži,ale těch je řada variant.Takže vybrat si tu správnou,tedy raději o něco dražší – hnědou,basmati,indiánskou a pod.
0
před 4416 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rýže. A dodrž dobu vaření a nepřevař jí. Zvedl by se u ní glykemický index a měla bys dříve hlad.
0
před 4415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |