Avatar uživatele
Matthew

Je pravda, že když se vymačká citrón do ještě vřelého čaje, tak příjde o vitamíny ??? :)

Slyšel jsem tohle už vícekrát, že když se citrón vymačkává do ještě vřelého čaje, zbytečně ho připravujeme o mnoho cenných látek, tudíž nejspíš o vitamíny :) Co je ale na tom pravdy ? :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iwrana před 4320 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

ano je to pravda-
Čaj s medem a citronem

Čaj s medem a citronem představuje klasickou podpůrnou léčbu. Abyste ale zachovali veškeré vitaminy a léčivé látky, nedávejte med ani citron do horkého čaje, nýbrž jej nechte vychladnout přibližně na 60 stupňů.

http://ekuchar­ka.net/clanky/jak-vylecit-prvni-priznaky-chripky

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Wortygen

Ano je to pravda . Citron ztratí 80% vitamínů , proto se musí dávat do chladnějšího čaje . ;)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Já si dělam teplou citronovou pomerančovou nebo grepovou limonádu Ta teplota musí být taková aby to šlo bez spálení rovnou pít,

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek