Pokud si koupíte hořčici bez konzervantů a barviv nebo si uděláte doma, tak je zdravá. Podporuje trávení.
Kupuji hořčici ve zdravé výživě, značku kvůli reklamě neuvádím.
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? vagra, Drap, independent, Hufnágl
před 1718 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano je, ovšem jen v určité míře jako všechno. Nejlepší je čerstvá, domácí hořčice. U těch kupovaných je spousta konzervantů, barviv a jiných věcí, které moc zdravé nejsou.
0 Nominace Nahlásit |
Tak samotnou bych jí nejedl. Na párek jí používám, ale lze nahradit kečupem, křenem.
0
před 1718 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Roste počet lidí s alergií na hořčici.
V kombinaci s obyčejným octem lihovým to žádné terno není.
Občasná konzumace neuškodí (platí u všeho, co není tělu zrovna
prospěšné).
0
před 1717 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |