Avatar uživatele
anonym

Jaké typy sádla/škvarků se dělají a v jaké podobě/úpravě jsou nejzdravější?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 3062 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Vepřové sádlo, psí sádlo, husí sádlo…
Psí sádlo je vhodné k léčbě průdušek, vepřové škvarky jsou pochoutka, husí sádlo delikatesa…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Syrové sádlo se nevytváří, roste současně s některými druhy zvířat. Nejznámější a nejpoužívanější je zřejmě sádlo vepřové. Prodává se buď syrové nebo škvařené. Škvarky vznikají při škvaření sádla. Sádlo je zdravé ve všech podobách, pokud neni přepálené. Stejně tak škvarky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek