Odpoveď byla označena jako užitečná
Grilování, nakládání, blanšírování, pečení zeleniny.
https://www.receptnajidlo.cz/blan%C5%A1%C3%ADrovan%C3%A1+zelenina+recept
http://www.citus-mrazirny.cz/16140-zelenina-a-smesi/
Vařená může být ve vodě (větší množství vody, vývar ze zeleniny,
může být i s masem, jako polévka. Vaří se květák před další
úpravou atp). nebo jen v páře.
Dusí se pod poklicí. Nejprve osmahnout na tuku (třeba s cibulí), pak
zvolna, přikryté dusit. Podle potřeby podlévat jen malým množstvím
tekutin.
https://www.recepty.cz/recept/dusena-zelenina-rychle-a-chutne-160670
https://www.receptnajidlo.cz/du%C5%A1en%C3%A1+zelenina%2C+p%C5%99%C3%ADloha+recept
Upravil/a: da ny
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |