Z nastrouhaných brambor vymačkat vodu a přidává se mlíko,aby brambory nezčernaly působením vzduchu,ale teda fakt nevím,jestli vydrží tak dlouho.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, dedeg, dědapetr, Juraj Engel
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
2–5 dní,musí zčernat vždy.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, GM
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, jestliže je to bramborákové těsto tak z toho udělej bramboráky,hotové zabal do alobalu a dej je do mrazáku,to dá rozum,ne.Proč těsto skladovat 2–5 dní,tomu nerozumím
2Kdo udělil odpovědi palec? Jikra, pokazdejinak
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Černat to bude vždy a norma hygieniků mluví cca o hodině.Ale – nedávno jsem četl nabídku koření firmy GURM-EKO ,která nabízí koření na bramboráky a píše,že při jeho použití těsto nečerná.Ovšem jak dlouho – je tam ten škrob. To by to těsto muselo být ve tmě a ve vzduchoprázdnu,což hloupost.Já běžně dělám bramborák na objednávku jako minutku.
0 Nominace Nahlásit |
stačí trochu octa a zaprášit moukou na povrchu,ale 5 dní je fakt dost dlouho
0
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |